Eerste trailer voor Prime Video's gamer comedy '1UP' is nu te zien

Prime Video komt met een gamer comedy speciaal voor fans van E-Sports en games in het algemeen.

Dirk van der Meer 23 juni 2022 13:50 in Algemeen
E-sport is de benaming voor professioneel gamen en is een razendsnel groeiende markt binnen de gamesindustrie. Zo nu en dan wil de filmindustrie hier een graantje van meepikken. '1UP' is een E-sport georiënteerde gamer comedy ontwikkeld door regisseur Kyle Newman en schrijver Julia Yorks.

'1UP' lijkt tot zover een vrij sterke cast neer te zetten met onder andere Ruby Rose, Hari Nef, Taylor Zakhar Perez, Paris Berelc en Aviva Mongillo.

De comedy is als eerste te zien op streaming website Prime Video en lanceert op 15 juli 2022 voor alle Prime Video abonnementhouders.

'1UP' trailer nu te zien
In de trailer zien we Paris Berelc als Vivian Lee, een gepassioneerd gamer die wil doorbreken als professioneel gamer. In haar poging stelt ze een all-girl E-Sports team samen om gekozen te worden voor een groot toernooi.

Hoewel de trailer een komische setting weet te creëren lijkt het er niet op dat de makers zich focussen op een realistisch beeld van de E-Sports wereld, maar dat mag je zelf beoordelen door te trailer te bekijken.

Bekijk de trailer hier:


NieuwsFilm