Margot Robbie en Ryan Gosling in cowboyoutfits voor 'Barbie'

Margot Robbie en Ryan Gosling in cowboyoutfits voor 'Barbie'

Ken in het zwart, Barbie natuurlijk in haar eigen iconische kleur.

Het is al enige tijd bekend dat Margot Robbie en Ryan Gosling Barbie en Ken spelen in de film over de wereldberoemde pop. De laatste paar weken verschenen er enkele kiekjes en nu is het weer raak.

In de film zien we het verhaal over een pop die in 'Barbieland' woont en van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit op avontuur te gaan in de echte wereld.

Cowboys
We hebben Robbie, o.a. bekend van Once Upon a Time in Hollywood, al als Barbie gezien en recentelijk zagen we ook Gosling (La La Land) als de uiterst blonde Ken, al was er wel ook kritiek, aangezien sommige mensen de acteur al 'te oud' vinden voor deze rol. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien.

Gosling draagt een zwart/wit cowboy pak, terwijl Robbie juist gaat voor een knalroze outfit. Wel dragen de twee hetzelfde roze sjaaltje. De foto's zijn hier te zien.

Cast
De rest van de cast mag er echter ook zeker zijn. Zo zullen naast Gosling en Robbie ook Simu Liu, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Will Ferrell én Kate McKinnon in de film te zien zijn.

De film zelf wordt geregisseerd door Greta Gerwig, o.a. bekend van Little Women. We zullen wel nog iets meer dan een jaar op de Barbie-film moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair