Disney+ voegde deze 6 films nieuw toe deze week

Disney+ voegde weer heel wat nieuws toe.

Jim Pedd 25 juni 2022 07:52 in Featured
Disney+ voegde weer behoorlijk wat nieuwe films toe deze week. De grootste titel is zonder twijfel Doctor Strange 2, maar daarbuiten was het ook echt een behoorlijk lekker weekje!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Regie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong | Releasedatum: 22 juni
In Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Rise: Blood hunter (2007)
Regie: Sebastian Gutierrez | Cast: Robert Forster, Cameron Richardson, Lucy Liu, Allan Rich | Releasedatum: 24 juni
Verslaggeefster Sadie Blake (Lucy Liu) ontwaakt na een lange tijd buiten bewustzijn te zijn geweest in een lijkenhuis. Ze weet te ontsnappen en gaat op zoek naar de mensen die haar dit aan hebben gedaan. Het blijkt een religieuze sekte te zijn en Sadie is uit op wraak.

Trevor: The Musical (2022)
Regie: Robin Abrams, Marc Bruni | Cast: Aryan Simhadri, Ava Briglia, Holden Hagelberger, Sammy Dell | Releasedatum: 24 juni
Het is 1981 in Amerika. Trevor Nelson beweegt door zijn leven als puber in de buitenwijken, terwijl hij droomt van een leven in de showbusiness. Wanneer een gênant incident op school hem plotseling in de verkeerde schijnwerpers plaatst, moet Trevor de moed verzamelen om zijn eigen weg te gaan. Trevor the Musical, een ontroerend en grappig verhaal over zelfontdekking en de kracht van acceptatie, gaat over het beleven van je beste leven met een hoop passie... en een vleugje pit.

Aloha (2015)
Regie: Cameron Crowe | Cast: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray | Releasedatum: 24 juni
Een gevierd militair keert terug naar de plek van zijn grootste triomfen en komt weer in aanraking met zijn grote liefde van vroeger.

The sunchaser (1996)
Regie: Michael Cimino | Cast: Woody Harrelson, Jon Seda, Anne Bancroft, Alexandra Tydings | Releasedatum: 24 juni
Een ambitieuze arts constateert een ongeneeslijke ziekte bij een gevangene die gedeeltelijk indiaans is. Nadat de man dit slechte nieuws verneemt, overmeestert hij zijn politie-escorte en dwingt de arts hem naar een heilige plek in het Colorado-gebergte te brengen. Tijdens de reis realiseren beide mannen zich geleidelijk wat hun overeenkomsten zijn.

The Punisher (2004)
Regie: Jonathan Hensleigh | Cast: A. Russell Andrews, Omar Avila, James Carpinello, Mark Collie | Releasedatum: 24 juni
FBI-agent Frank Castle stopt met zijn gevaarlijke undercover-werk en begint een normaal leven met zijn vrouw, zijn zoon en een kantoorjob. Zijn leven wordt echter verstoord wanneer zijn familie wordt afgeslacht door gangsters die retributie zoeken voor hetgeen Frank in zijn laatste undercoverklus gedaan heeft. Het is nu aan Frank om op wraak uit te gaan.

Mack Wrestles (2019)
Regie: Taylor Hess, Erin Sanger | Cast: Mack Beggs | Releasedatum: 24 juni
Mack Wrestles neemt het publiek mee achter de schermen terwijl Mack Beggs, een transgender- worstelaar uit Euless, Texas, worstelt met vooroordelen van het publiek die transgender-atleten stigmatiseren. Te midden van controverse rond de deelname van transgenders aan competitieve sporten, wordt het verhaal van Beggs verteld in deze zeer meeslepende film.

NieuwsFilm