3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 25 juni 2022 14:17 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spencer (2021)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tien jaar na haar huwelijk met prins Charles, is de liefde van Diana voor haar man zwaar bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en echtscheidingen gaan de kerstfestiviteiten van de koninklijke familie door op het enorme landgoed Sandringham. Diana hekelt het daar, maar kent het spel. Toch wil ze niets liever dan ontsnappen aan alle tradities.

Malcolm & Marie (2021)
Regie: Sam Levinson | Cast: John David Washington en Zendaya | Te zien op: Netflix
Na de première van Malcolms nieuwe film, gaat hij samen met zijn vriendin Marie terug naar huis. Thuis krijgen de twee al snel ruzie om het feit dat Malcolm haar vergeten is te bedanken in zijn speech. De woordwisseling gaat van kwaad naar erger. Er blijkt een hoop mis te zijn in hun relatie en de spanningen nemen gedurende de nacht alsmaar toe.

The Last Duel (2021)
Regie: Ridley Scott | Cast: Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon, e.a. | Te zien op: Disney Plus (Star)
Ooit waren de Franse ridders Jean de Carrouges en Jacques Le Gris elkaars beste vrienden. Maar nadat Marguerite de Thibouville, de echtgenote van de Carrouges, Le Gris beschuldigde van verkrachting, namen de spanningen tussen de twee enorm toe. Om de eer van zichzelf en zijn vrouw te beschermen, daagt de Carrouges Le Gris uit voor een gruwelijk duel.Lees ook:NieuwsFilm