De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 24 juni 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Man from Toronto (2022)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a.
Teddy Jackson, een stuntelige verkoper, dreigt binnenkort op straat te komen staan. Wanneer zijn identiteit per ongeluk wordt verwisseld met die van iemand anders, wordt Jackson gedwongen om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, die bekend staat als 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven. De twee gaan samen op een levensgevaarlijke missie.

Herself (2020)
Regie: Phyllida Lloyd | Cast: Clare Dunne, Harriet Walter, Conleth Hill, e.a.
Nadat Sandra, een jonge moeder uit Dublin, met haar twee dochters aan haar gewelddadige ex is ontsnapt, wil ze haar leven opnieuw opbouwen. Door de schaarste op de huizenmarkt, lukt het haar echter niet om een woning te vinden. Ze is genoodzaakt om een barre hotelkamer te nemen van waaruit ze een veilige en stabiele omgeving voor haar kinderen probeert op te bouwen.

Way Down (2021)
Regie: Jaume Balagueró | Cast: Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Riley, e.a.
De jonge ingenieur Thom heeft zijn oog laten vallen op de ondoordringbaar geachte kluis van de bank van Spanje waar een legendarische schat wordt bewaard. Er zijn echter geen blauwdrukken van de 100-jaar oude bank en er is maar een heel kort moment waarop de roof kan plaatsvinden.Lees ook:NieuwsFilm