3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 20 juni 2022 13:12 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Benedetta (2021)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, e.a. | Te zien op: Prime Video
Eind zeventiende eeuw. Benedetta Carlini sluit zich aan bij het klooster in het Italiaanse stadje Pescia. Vanaf jonge leeftijd is ze al in staat om wonderen te verrichten en later in haar leven begint ze naar eigen zeggen visioenen te krijgen van Jezus. Haar invloed op het leven in het klooster en haar gemeenschap is dan ook groot.

Ted (2012)
Regie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Netflix
John wist zijn knuffelbeer Ted ooit tot leven te brengen met een kerstwens. Deze teddybeer blijkt nogal grofgebekt te zijn en houdt wel van een feestje. Vijfentwintig jaar later zijn de twee nog altijd onafscheidelijk. John merkt echter steeds meer hoe Ted een obstakel vormt in zijn leven. Hij wil volwassen worden en in het huwelijksbootje stappen, maar Ted heeft dus een totaal ander leven voor ogen.
 
Call Me by Your Name (2017)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Te zien op: HBO Max / Videoland
De 17-jarige Elio brengt de zomermaanden door in het vakantiehuis van zijn familie op het Italiaanse platteland. Daar bouwt hij tot zijn eigen schrik en verbazing een bijzondere band op met de oudere Oliver, de onderzoeksassistent van zijn vader. De twee worden verliefd, en tegen een zomerse achtergrond bloeit een levensveranderende romance op.Lees ook:NieuwsFilm