De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.

Hustle (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremiah Zagar | Cast: Adam Sandler, Juancho Hernangómez, Queen Latifah, e.a.
Stanely Sugarman is een basketbalscout met weinig succes. Hij is bijna altijd van huis. In een ultieme poging zichzelf te bewijzen, besluit hij de potentiële superspeler Bo Cruz uit Spanje te gaan coachen. Sugarman hoopt het jonge talent binnen anderhalve maand zodanig op niveau te krijgen dat hij mee kan spelen in de Amerikaanse basketbalcompetitie.

Jennifer Lopez: Halftime (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amanda Micheli
In de documentaire 'Halftime' wordt het doorzettingsvermogen van zangeres en actrice Jennifer Lopez uitgelicht dat haar tot een icoon heeft gemaakt. Van haar optredens op het scherm en op podia over de hele wereld - de film richt zich op een internationale superster die al decennia lang mensen inspireert met haar creativiteit en culturele bijdragen.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair