3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.
 
Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a.
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.
 
Senior Year (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Hardcastle | Cast: Rebel Wilson, Zoë Chao, Sam Richardson, e.a.
Na een mislukte stunt belandt cheerleader Ruby in coma. Twintig jaar later ontwaakt ze pas weer. De wereld om haar heen is flink veranderd en Ruby baalt ervan dat haar droom om koningin van het schoolbal nooit werkelijkheid is geworden. Ze besluit daarom terug naar de middelbare school te gaan om deze alsnog waar te maken.



Even genoeg van streaming?



NieuwsFilm

meest populair