Marvel-actrice Kathryn Newton in superklein topje op Insta-foto

Zo klein topje heb je niet eerder gezien.

FilmTotaal 26 juni 2022 06:18 in Celebrity
De Amerikaanse actrice Kathryn Newton zagen we even geleden nog indruk maken in de horrorthriller Freaky en waarschijnlijk heeft ze een grote toekomst in het vooruitzicht. Ze speelt namelijk binnenkort in een grote Marvel-film.

Volgend jaar zien we haar namelijk als de opgegroeide Cassie Lang, die we al eerder zagen in het Marvel Cinematic Universe, in Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Dit keer mag de in Orlando, Florida geboren Kathryn het personage spelen dat de dochter is van Scott Lang, de rol van Paul Rudd.

Afgelopen jaar zagen we haar overigens nog in The Map of Tiny Perfect Things met ook Kyle Allen en Jermaine Harris en even daarvoor had ze een belangrijkere rol in de tv-serie Big Little Lies, naast namen als Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern.

Opvallend op Instagram
Nu zien we Kathryn op Instagram in een wel heel opvallend jurkje. Het roze jurkje dat ze draagt heeft namelijk wel een enorm klein bovengedeelte. Duidelijk iets dat haar goed past, en opvallend is het jurkje zeker. "We zijn in gesprek," schrijft ze erbij.


Zien hoe de 25 jarige Kathryn Newton haar lichaam toont in het jurkje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm