Dit gaat Marvel Studios binnenkort allemaal verklappen

Binnenkort meer duidelijk over toekomst MCU.

Bram de Groot 26 juni 2022 20:30 in Featured
Deze week werd duidelijk dat Marvel Studios een grootse presentatie zal geven tijden Comic Con 2022 in San Diego. Hieronder een snelle opsomming van wat we kunnen verwachten.

Feige onthulde recent dat we het einde van Phase 4 naderen en de vraag is nog steeds waar die scheidslijn echt ligt. Tijdens Comic Con krijgen we hier waarschijnlijk duidelijkheid over, zowel voor de bioscoopfilms als voor de series op Disney+.

Het zou zelfs goed kunnen dat we een nieuwe tijdlijn krijgen te zien met nieuwe of aangepaste titels en verschijningsdatums voor het staartje van Phase 4 en het begin van Phase 5.


Nieuws aankondigen
Het grootste nieuws zou ongetwijfeld de casting zijn voor Fantastic Four. Want welke acteurs spelen straks de vier helden? En wie gaat de film regisseren? Ook zouden we meer te horen kunnen krijgen over de plannen met Thunderbolts en een eventuele Young Avengers-film of serie.

Uiteraard zouden we ook nieuws kunnen krijgen over tweede seizoenen van Loki en Moon Knight en over films als Captain America 4 en Deadpool 3. En misschien wordt er al iets meer verteld over de komst van de X-Men naar het MCU.


Welke trailers?
We zouden zomaar een flinke reeks trailers en previews te zien kunnen krijgen. De films Black Panther: Wakanda Forever, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Marvels verschijnen allemaal binnen een jaar na Comic Con 2022.

Wat betreft de series in het MCU zouden we zomaar beelden te zien kunnen krijgen uit She-Hulk: Attorney at Law, Secret Invasion en Ironheart. En dan zijn er ook nog de Disney+-specials The Guardians of the Galaxy Holiday Special en Werewolf by Night en de animatieserie I Am Groot.NieuwsFilm