Binnenkort onthult Marvel Studios zijn grote toekomstplan

Binnenkort onthult Marvel Studios zijn grote toekomstplan

Het MCU nadert einde Phase 4.

Sinds begin 2021 volgen de fans van het Marvel Cinematic Universe de vierde fase van de franchise. Dit keer met films in de bioscoop en series op Disney+. Nu blijkt dat het vierde seizoen snel ten einde komt.

Kevin Feige, producent en de bedenker van het MCU, sprak met Total Film over de toekomst van de reeks. Feige onthulde dat komende maanden meer duidelijk wordt over de richting van de tweede saga na het in 2019 afgeronde "The Infinity Saga".

De routekaart wordt duidelijker
"Omdat we het einde van fase 4 naderen, denk ik dat mensen zullen beginnen te zien waar deze volgende saga naartoe gaat," zei Feige. "Ik denk dat er al veel aanwijzingen zijn geweest, die mij tenminste duidelijk maken van waar deze hele saga heen gaat."

Maar we zullen daar de komende maanden wat directer over zijn. Door het plan meer prijs te geven, zodat het publiek dat het grotere geheel wil zien, een klein, klein, klein beetje meer van de routekaart kan zien,"[/i] voegde de baas van Marvel Studios toe.

Dit jaar staan nog een aantal titels op de planning. Op dit moment draait Ms. Marvel op Disney+. Ook de serie She-Hulk (augustus) en special The Guardians of the Galaxy Holiday Special (december) verschijnen nog op de streamer.

In de bioscoop volgen nog twee films, namelijk Thor: Love and Thunder (juli) en Black Panther: Wakanda Forever (november). Het is nog wat onduidelijk wanneer Phase 4 eindigt.

NieuwsFilm

meest populair