Marvel Studios-fans vragen zich af of het 'Eternals'-einde nog impact heeft

Eternals eindigde nogal groots. Maar zonder ogenschijnlijke impact.

Jim Pedd 27 juni 2022 20:30 in Algemeen
Fans van het Marvel Cinematic Universe wachten nog altijd op het lot van de Eternals. De film Eternals, die de personages lanceerde in het filmuniversum, was de slechtst ontvangen toevoeging tot nu toe.

Dat niet alleen: Eternals landde ook de matige box office van 400 miljoen dollar. Dat is voor Marvel Studios wel heel weinig, gezien de prestaties van verreweg de meeste films die meer dan een miljard opbrengen.

Eternals-einde
Het einde van Eternals zorgt nu voor nieuwe vragen bij fans. Het bleek dat de hele planeet Aarde in basis een incubator was om een nieuwe Celestial tot leven te brengen.

Het team, de Eternals, slaagde erin om te voorkomen dat Tiamut ook echt tot leven kwam en uit de Aarde kwam als een kuiken uit een ei, waardoor alle wezens op het aardoppervlak zouden sterven.

Hoewel dat een conclusie is die je niet zomaar zou kunnen vergeten, is de deels uit de Indische Oceaan opgekomen Celestial wel praktisch vergeten, lijkt het zo.

Niemand in het Marvel Cinematic Universe benoemde het einde van de film Eternals tot nu toe, waarmee af beginnen te vragen of er nog iets mee gaat gebeuren.

NieuwsFilm