De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 26 juni 2022 17:45 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Man from Toronto (2022)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a.
Teddy Jackson, een stuntelige verkoper, dreigt binnenkort op straat te komen staan. Wanneer zijn identiteit per ongeluk wordt verwisseld met die van iemand anders, wordt Jackson gedwongen om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, die bekend staat als 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven. De twee gaan samen op een levensgevaarlijke missie.

Love & Gelato (2022)
Regie: Brandon Camp | Cast: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Owen McDonnell, e.a.
Lina wil de laatste wens van haar moeder in vervulling laten gaan. Daarvoor brengt ze, zij het met enige tegenzin vanwege het feit dat ze nogal graag op zichzelf is, de zomer door in Rome. In die bekende Italiaanse plaats ontdekt ze niet alleen romantiek en avontuur, maar ook een onverwachte passie voor gelato.

Spiderhead (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.Lees ook:NieuwsFilm