3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 26 juni 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Tomb Raider (2018)
Regie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a.
Zeven jaar geleden verdween de vader van Lara Croft, maar ze gelooft nog altijd dat hij in leven is. Wanneer ze een aanwijzing vindt over zijn mogelijke locatie, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Dat brengt haar naar een sinister eiland voor de kust van Japan. Tijdens haar missie stuit ze ook op een geheimzinnige organisatie die een mysterieus graf probeert te lokaliseren.

Superbad (2007)
Regie: Greg Mottola | Cast: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, e.a.
De scholieren Seth en Evan, twee enorme kneuzen, willen graag seks hebben voordat ze gaan studeren. Ze zien een kans wanneer ze worden uitgenodigd voor een groot examenfeest. De jongens hebben het gemunt op de meiden van hun dromen: Jules en Becca. Wanneer de twee samen met hun vriend Fogell drank proberen te kopen voor het feest, komt hun missie echter in gevaar.

Paddington (2014)
Regie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.Meer kijktips nodig?NieuwsFilm