Ook zo'n zin in 'Disney's Frozen 3'? Kristen Bell heeft goed nieuws voor de fans!

Waarom nog langer wachten op de nieuwe Frozen?

Vera 27 juni 2022 09:41 in Celebrity
Als wij Kristen Bell mogen geloven die de Engelse stem heeft ingesproken van prinses Anna, zullen de werkzaamheden van Frozen 3 eerdaags beginnen. Onofficieel toegezegd, zegt zij wel. Maar wie kan er beter op de hoogte zijn dan zij met haar twee ingesproken delen?

Jimmy Fallon interviewt de actrice en auteur Kristen Bell naar aanleiding van haar Hulu serie Veronica Mars en haar nieuwe boek The world needs more purple schools.Tussen de grapjes door vraagt Jimmy Fallon aan Kristen Bell of zij misschien al meer kan vertellen over een nieuwe opvolger van Frozen 2.

Nul autoriteit
Kristen Bell antwoordt vrolijk: "Ik zou graag officieel de aankondiging willen doen van "

De Engelse stem van Elsa werd beide delen ingesproken door Idina Menzel. Kristen Bell vervolgt dus met: "Weet je, ik houd het graag mysterieus. Maar ik hoorde laatst dat Idina ook gezegd heeft dat zij aan het derde deel wil werken. Als wij allemaal voor zijn, waarom niet? Laten wij het gewoon doen!"

Disney kassucces
Het publiek juicht. Jimmy Fallon is even sprakeloos, want een betere aankondiging is er in tijden niet geweest. Ook zijn kinderen zijn dol op Frozen. Een betere onofficiële aankondiging is er gewoon niet.

Zes lange jaren zaten er tussen het eerste deel van Frozen en het tweede deel. Beide delen waren een kassucces voor de Disney-franchise. Frozen 2 kwam in 2019 uit en zorgde voor een sneeuwstorm door huizen en bioscopen met het bekende Let it go-liedje. Voor degenen die niet kunnen wachten, heeft het kanaal Disney+ de serie Olaf Presents met Olaf de sneeuwman.

Het vrolijke interview op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon afgelopen weekend kun je hieronder bekijken.NieuwsFilm