Deze keiharde horrorfilm kijk je vanaf volgende week op deze streamingdienst

'Halloween Kills' komt naar Prime Video van Amazon.

Jeffrey Kouters 27 juni 2022 12:28 in Algemeen
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, pakt volgende maand uit met een geweldige horrorfilm: Halloween Kills. In dit tweede deel van de nieuwe trilogie maakt de gemaskerde moordenaar Michael Myers meer slachtoffers dan ooit.

Horrorliefhebbers kunnen vanaf begin volgende maand smullen van Halloween Kills. In 2018 wist regisseur David Gordon Green met succes de bekende franchise nieuw leven in te blazen.

Hoewel dit tweede deel over het algemeen minder goed werd ontvangen (er was onder meer kritiek op het feit dat het personage van Jamie Lee Curtis, hét gezicht van de reeks, voor het grootste deel van de speeltijd in het ziekenhuis ligt), is Halloween Kills een film die je niet mag missen.

Deze oktober verschijnt immers het (voorlopig) laatste deel van deze nieuwe reeks in de bioscoop: Halloween Ends. Daarin zal Laurie Strode voor eens en voor altijd af proberen te rekenen met haar grootste nachtmerrie.

Halloween Kills (2021)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, e.a.
Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson dachten voorgoed van het gemaskerde monster Michael Myers af te zijn door hem op te sluiten in de kelder van een brandend huis. De seriemoordenaar weet echter te ontsnappen en zet zijn rituele bloedbad voort. Ondertussen ligt Laurie zwaargewond in het ziekenhuis.


Halloween Kills is vanaf 2 juli op Prime Video te zien.

NieuwsFilm