3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 27 juni 2022 22:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Meg (2018)
Regie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a. | Te zien op: HBO Max
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzehaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.

Crush (2022)
Regie: Luis Prieto | Cast: Cameron Monaghan, Lilly Krug, Frank Grillo, e.a. | Te zien op: Netflix
Chris vergaarde op jonge leeftijd een enorm vermogen met zijn tech-onderneming. Hij was echter minder succesvol in de liefde en zag zijn relatie stranden. Op een dag ontmoet hij Sky, een even charmante als mysterieuze verschijning. Chris neemt haar al snel mee naar zijn afgelegen villa. De twee bouwen een bijzondere band op. Maar dan krijgt hun relatie een afschuwelijke wending.

The Green Knight (2021)
Regie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Prime Video
Dronkenlap Gawain hoopt net als zijn neef koning Arthur uit te groeien tot een legende. Die kans doet zich voor wanneer een ridder met een huid van boomschors aan het hof verschijnt. Gawain moet diens hoofd afhakken en een jaar later een lange tocht naar de Groene Kapel maken waar hem hetzelfde lot te wachten staat.Lees ook:NieuwsFilm