De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 28 juni 2022 13:50 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Man from Toronto (2022)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a.
Teddy Jackson, een mislukte verkoper, heeft een huisje gehuurd voor een weekendje weg met zijn vriendin. Hij belandt echter op de verkeerde plek, waardoor hij wordt verward met 's werelds gevaarlijkste huurmoordenaar die bekend staat als 'De man uit Toronto'. Hierdoor worden ze gedwongen om samen te werken tijdens een levensgevaarlijke missie.

#2 Love & Gelato (2022)
Regie: Brandon Camp | Cast: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Owen McDonnell, e.a.
De ambitieuze Lina vliegt in de zomervakantie alleen naar Rome om daar de laatste wens van haar overleden moeder te vervullen. Dat doet ze met enige tegenzin, omdat ze risico's liever vermijdt. In het zonnige Italië belandt ze in verschillende nieuwe ervaringen en ontdekt ze niet alleen romantiek en avontuur, maar ook een onverwachte passie voor gelato.

#3 Spiderhead (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.


#4 Hustle (2022)
#5 Way Down (2021)
#6 S.W.A.T.: Firefight (2011)
#7 Jennifer Lopez: Halftime (2022)
#8 Venom: Let There Be Carnage (2021)
#9 Long Shot (2019)
#10 Collision (2022)


NieuwsFilm