Ezra Miller lijkt al niet meer welkom bij Warner Bros.

Achtdelige serie met de acteur lijkt gecanceld.

Bram de Groot 28 juni 2022 07:48 in Algemeen
Warner Bros. werkt achter de schermen aan een nieuwe invulling van het DC Extended Universe, nu het Snyderverse is "afgerond". Toch lijken die plannen weer een flinke tik te krijgen. Acteur Ezra Miller maakt het de studio heel erg moeilijk.

Of de acteur nu wel een gevaar is voor zijn omgeving of niet, de ster heeft de media voorlopig vooral tegen zich en dat is geen goede promotie voor een blockbuster dat het Multiverse voor het DCEU moet openen.

Serie met Ezra Miller geannuleerd
Actrice Caroline Kwan (Lucifer, The End of Us) liet onlangs op Twitter in een ondertussen verwijderd bericht weten dat een vriend van haar een project aan het ontwikkelen was dat sindsdien is geannuleerd omdat het ook Barry Allen van Miller bevatte.

Het lijkt erop dat de serie een spin-off had moeten zijn van de grote bioscoopfilm [film=https://www.filmtotaal.nl/film/18307]The Flash[/i] en de kans is groot dat die serie zich dan zou richten op een andere personage, met Barry Allen als een (terugkerend) bijfiguur.

Warner Bros. heeft The Flash voorlopig nog in de planning staan voor de zomer van 2023. Voor Miller, Warner Bros. en de fans is te hopen dat de berichten in de media op maar heel weinig zijn gebaseerd.

NieuwsFilm