Taika Waititi wil veel 'Thor' film ideeën verkennen in de toekomst

Taika Waititi zegt dat Chris Hemsworth er wel eens voor de lange termijn in zou kunnen zitten

Zoe van Leeuwen 28 juni 2022 08:33 in Algemeen
Thor: Love & Thunder-regisseur Taika Waititi onthult dat er andere Thor-filmideeën zijn die hij graag zou willen verkennen. Waititi regisseerde 2017's Thor: Ragnarok en nu regisseert Waititi het vervolg Thor: Love & Thunder, waarvoor hij ook het scenario schreef.

Met het succes van Thor: Ragnarok en de hoge verwachtingen voor Thor: Love & Thunder, is de volgende vraag die de fans bezighoudt of er al dan niet een vijfde solo Thor film zal komen. Terwijl de andere Avengers het meestal bij drie of vier films hebben gelaten, zouden veel fans van Waititi's Thor-films enthousiast zijn over een vijfde aflevering van de solo Thor-films. Waititi heeft een vijfde Thor-film nog niet officieel bevestigd, maar hij heeft ook niet definitief gezegd dat er geen Thor-film zal komen.
Toekomst van Thor
In antwoord in een interview met screen rant over de mogelijkheid voor een lange levensduur met Thor, verwijst hij naar de Thor comics. Hij grapt ook dat de Thor-films Hemsworth voor de lange termijn in zijn carrière zullen plaatsen.

"Er zijn al deze verschillende versies van Thor in de strips ook. Er is een soort 70-jarige Thor, dus [tegen Chris] maak jezelf comfortabel"
Hoewel Waititi de ontwikkeling van Thor 5 niet bevestigt in zijn commentaar, is zijn enthousiasme over verdere vervolgen de sleutel. Het publiek zou een nieuw Thor-project onder leiding van Waititi waarschijnlijk toejuichen. Gezien Waititi's betrokkenheid bij het schrijven van de scenario's van beide films, is zijn openheid voor de mogelijkheid van nieuwe verhaallijnen en nieuwe versies van Thor vooral van cruciaal belang voor de toekomstige solo Thor-films.

NieuwsFilm