3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op HBO Max staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

God's Own Country (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lee | Cast: Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart, e.a.
Johnny is een jonge boer die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat zijn vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij voelt weinig dankbaarheid, wat hem erg gefrustreerd maakt. Wanneer zijn vader voor het aankomende lammerenseizoen de Roemeense hulp Gheorghe blijkt te hebben ingehuurd, is Johnny daar in eerste instantie niet blij mee. Deze Gheorghe weet echter al snel zijn leven flink op z'n kop te zetten.

Buiten is het feest (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle Nesna | Cast: Abbey Hoes, Georgina Verbaan, Eelco Smits, e.a.
Sonne heeft een traumatisch verleden: ze werd als kind door haar stiefvader misbruikt. Inmiddels is ze volwassen en een succesvolle singer-songwriter die de festivalpodia afgaat. Haar vrolijke voorkomen is echter schijn. Wanneer Sonne haar nichtje in huis neemt na de onverwachte dood van haar zus en de biologische vader de voogdij opeist, wordt Sonne gedwongen naar buiten te treden over haar verleden.

Hotel Artemis (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Pearce | Cast: Jodie Foster, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, e.a.
Jean 'The Nurse' Thomas is de manager van Hotel Artemis; een geheim en exclusief ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Tijdens bloederige rellen in Los Angeles komen de verhoudingen tussen de patiënten op scherp te staan wanneer blijkt dat iemand zich bewust in het hotel heeft laten opnemen om een andere patiënt uit te kunnen schakelen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair