3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 28 juni 2022 06:45 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

De Slag om de Schelde (2021)
Regie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a.
Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.

Kung Fu Panda (2008)
Regie: John Stevenson en Mark Osborne | Cast: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, e.a.
Po, een luie en onhandige panda, krijgt door toeval de kans om een leerling te worden van de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Wanneer een machtige schurk genaamd Tai Lung de vrede in zijn vallei komt verstoren, moet Po samen met een team aan andere krijgers zijn nieuwe vaardigheden inzetten om de schurk te stoppen voordat het te laat is.

Mama (2013)
Regie: Andy Muschietti | Cast: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, e.a.
Twee meisjes werden vijf jaar geleden aan hun lot overgelaten in een bos na de moord op hun moeder. Ze worden verwilderd teruggevonden in een verlaten hut. Ze beginnen een nieuw leven bij hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel. Al snel blijkt er echter iets mis te zijn: de meisjes zijn niet alleen naar hun nieuwe huis gekomen, maar hebben een kwade kracht meegenomen.Lees ook:NieuwsFilm