Enorme lijst aan namen toegevoegd aan nieuwe 'The Hunger Games'-film

Volgend jaar keren we terug naar de gevechtsarena om de geschiedenis van een berucht personage te verkennen.

Jeffrey Kouters 29 juni 2022 07:51 in Algemeen
De cast van The Ballad Of Songbirds & Snakes begint aardig vorm te krijgen. Vandaag zijn alweer zes nieuwe namen toegevoegd aan de nieuwe Hunger Games-film, die in de jeugd van de ijzeren president Snow zal duiken. Dat schrijft Deadline.

Het gaat om de volgende lijst met namen: Max Raphael (Black Beauty), Zoe Renee (Master), Ayomide Adegun (The Continental), Kaitlyn AkinpelumiKaitlyn Akinpelumi (How to Talk to Girls at Parties), Sofia Sanchez (For Paloma) en Amélie Hoeferle (Scary Story).

Mentorrollen
Raphael speelt Festus Creed, de mentor van een deelnemer uit District 4. Renee heeft de rol te pakken van Lysistrata Vicker. Zij is de mentor van een afgevaardigde uit District 12.

Adegun kruipt in de huid van Districr 7-mentor Pliny 'Pup' Harrington. De mentorrol van District 10 zal worden vervuld door Akinpelumi. Haar personage heet Domita Whimsiwick.

Sanchez is gecast in de rol van Wobey. Haar personage neemt deel aan de Hongerspelen namens District 8. Als laatste hebben we nog Hoeferle. Zij zal net als Adegun een mentor uit District 7 spelen.

The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes moet volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm