Deze emotionele films worden goed bekeken op Netflix

Glamour Girls en Herself nu in de Netflix top 10.

Bram de Groot 29 juni 2022 17:36 in Algemeen
De actiekomedie The Man from Toronto staat nog altijd op de eerste plaats in de Netflix Top 10, maar daaronder zien we heel wat veranderingen. Zo verwelkomt de lijst twee nieuwe films met Glamour Girls en Herself.

Glamour Girls is een Afrikaanse dramafilm van regisseur Bunmi Ajakaiye en met rollen voor onder meer Joselyn Dumas, Nse Ikpe-Etim, Sharon Ooja en Chukie Edozien. De ontvangst is wat wisselend.

In de film belooft de wereld van dure escorts glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen in Nigeria om opnieuw te beginnen. Hun dromen vallen echter in duigen als niet alles verloopt zoals verwacht. Een moord en diefstal brengen namelijk alles in gevaar.

Zin om Glamour Girls te kijken? De film staat op plaats zeven in de Top 10 en vind je nu hier op Netflix.


Op de tiende plaats is nog een nieuwe film terug te vinden. Dit is het aangrijpende drama Herself van regisseur Phyllida Lloyd en met namen als Clare Dunne, Molly McCann, Ruby Rose O'Hara en Ian Lloyd Anderson.

Herself gaat over de jonge moeder Sandra die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.

Herself vind je hier op Netflix.NieuwsFilm