Barbie's jaren '90 neon kostuums zorgt voor veel twitter reacties

Barbie-fans zijn in hun nopjes nadat een stortvloed aan setfoto's de neonkostuums van Margot Robbie en Ryan Gosling uit de jaren negentig onthullen in de aankomende film.

Zoe van Leeuwen 29 juni 2022 08:53 in Algemeen
Fans zijn dolblij nadat een stortvloed aan setfoto's de neonkostuums uit de jaren 90 van Margot Robbie en Ryan Gosling onthullen in de aankomende film. Hoewel er nog geen plotdetails voor Barbie zijn bevestigd, gaat het gerucht dat de film meerdere Barbie- en Ken-personages zal bevatten.p

Robbie leidt de Barbie cast als de titulaire Mattel pop naast Gosling als haar mannelijke tegenhanger, Ken. De diverse cast van de film bevat een hoop herkenbare sterren, waaronder Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Michael Cera, en nog veel meer.
Set foto's
De productie van de Barbie film begon in maart 2022 in de Warner Bros. Studios in Engeland en is sindsdien verhuisd naar verschillende delen van Los Angeles. Omdat er buiten in het openbaar wordt gefilmd, circuleren er al enkele weken foto's op sociale media.

Nu heeft een nieuwe aanval van Barbie set foto's een overvloed aan enthousiaste reacties gegenereerd. Op de foto's zijn Robbie en Gosling te zien terwijl ze over Venice Beach rolschaatsen. De reacties op sociale media variëren van grappen over de kostuums van de Oscar-genomineerden acteurs tot het uitspreken van de verwachting voor de Barbie-film. Bekijk hieronder een paar van de reacties:

NieuwsFilm