Zendaya met behoorlijk laag decolleté op Insta-foto's

De Marvel-actrice in opvallend jurkje.

FilmTotaal 29 juni 2022 06:00 in Celebrity
Naast dat we Zendaya kennen uit vooral de Spider-Man films in het Marvel Cinematic Universe is ze ook een bekend model. Nu zien we haar op een opvallende cover van het magazine Vogue.

De 1.78 meter lange actrice, geboren in 1996 in Oakland, Californië heeft op dit moment twee films in de planning staan. Later dit jaar starten de opnames voor Dune: Part Two waarin ze te zien is als het personage Chani.

Een andere film neemt ze nu op. Dit is het drama Challengers van regisseur Luca Guadagnino, bekend van onder meer Call Me by Your Name en Suspiria. Zendaya is te zien naast namen als Josh O'Connor, Mike Faist en Heidi Garza.

Opvallende cover van Vogue
Op Instagram zien we nu de nieuwe cover van Vogue waarop het acterende model een zeer laag uitgesneden jurkje draagt. "Zo'n droom om mij voor deze cover te laten fotograferen, heel erg bedankt Vogue Italië," schrijft Zendaya bij de beelden.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet op de cover? Check de foto's op haar Instagram-pagina. En hier ook enkele foto's uit het magazine.


NieuwsFilm