Russell Crowe kruipt in de huid van wereldberoemde exorcist in deze horrorfilm

Een ongelofelijk maar waargebeurd verhaal.

Wouter Drummen 29 juni 2022 15:18 in Algemeen
Russel Crowe mag dan wel bijna 60 zijn, de acteur zit niet bepaald stil. De met een Oscar bekroonde acteur heeft namelijk voor heel wat projecten getekend, maar hij heeft er blijkbaar nog niet genoeg op zijn agenda staan. Hij heeft namelijk nu weer een hoofdrol gescoord in een bijzonder project.

Crowe gaat in The Pope's Exorcist namelijk een exorcist spelen, genaamd Gabriele Amorth. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een priester uit het Vaticaan, die wereldberoemd werd vanwege zijn duivelsuitdrijvingen. Hij deed er in zijn leven dan ook maar liefst meer dan 100.000!

Project
De film zal geregisseerd worden door Julius Avery, o.a. bekend van Overlord. Hij is in zijn nopjes dat hij voor de eerste keer in zijn carrière samen mag werken met de Gladiator-acteur: "Het was een van mijn grote dromen om ooit een film te kunnen maken met Russell".

"Nu, na er al die jaren van gedroomd te hebben, komt deze wens in vervulling. Ik kan er niet op wachten om samen aan dit fantastische verhaal te kunnen en mogen beginnen!" Amorth schreef twee boeken, dus de kans is groot dat de film zich hierdoor zal laten inspireren.

Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de film te zien zal zijn.

NieuwsFilm