Dit houdt Chris Evans tegen om als Captain America terug te keren

Dit houdt Chris Evans tegen om als Captain America terug te keren

De acteur wil zijn collega niet dwars zitten.

Afgelopen jaar werd duidelijk dat acteur Anthony Mackie komende jaren invulling zal geven aan het personage Captain America. Zijn Sam Wilson besloot in de serie The Falcon and the Winter Soldier het schild definitief te accepteren.

Dit is ook een belangrijke reden voor Chris Evans om terug te keren als Steve Rogers. Tijdens de Disney D23 Podcast onthulde de acteur dat hij zijn collega niet dwars wil zitten.

"Het was echt een ongelooflijke rit en het personage is me zo dierbaar en ik ben er gewoon zo trots op. Om terug te keren in de rol, ik bedoel, de waarheid is, de rol is niet eens meer van mij," vertelde Evans tijdens de podcast.

"De rol is die van Anthony Mackie. Dus zelfs als er een andere incarnatie was, niet als Captain America, maar voor Steve Rogers... Ik zou heel voorzichtig zijn, alleen al omdat ik van dat hoofdstuk van mijn professionele leven hou van mijn leven," vervolgde de acteur.

"Ik ben dol op wat die films hebben bereikt. Het zou zeer teleurstellend zijn als een of andere extra toevoeging niet zou slagen," vindt de acteur. "Er zou dus een bijna perfect recept nodig zijn en het is misschien gewoon iets dat niet mogelijk is."

Al sinds zijn laatste aandeel in Avengers: Endgame zijn er geruchten dat Evans terugkeert. Mogelijk voor een serie op Disney+, waarin wordt bekeken hoe Rogers de stenen terug in de tijdlijn zet en uiteindelijk zijn geluk vindt bij Peggy Carter.

NieuwsFilm

meest populair