Nicole Kidman startte haar carrière op de bank bij twee beroemde Australiërs

Nicole Kidman startte haar carrière op de bank bij twee beroemde Australiërs

De wereldberoemde Nicole Kidman vertelt over haar moeilijke start in Hollywood en voor de audities logeren bij behulpzame, beroemde vrienden

Nicole Kidman, die ook nu de moeder van Aquaman speelt in de opvolger, post een lief dankjewel voor haar man Keith Urban op Instagram. Ze zijn al 16 jaar getrouwd en Keith is de familieman die zij graag wilde in haar leven. Op de foto steken zij elk een kaars aan in de kerk bij hun huwelijksinzegening. Weet jij dat Nicole uit Australië komt en Keith uit Nieuw-Zeeland? Beiden down under dus. En dat zij de kracht kennen van elkaar helpen?

Nicole Kidman met haar ranke verschijning is al zo lang een Amerikaanse beroemdheid dat wij vergeten dat zij ooit een immigrant was in Amerika. De National Film and Sound Archive of Australia wil dan ook graag dit deel benadrukken met een net gepubliceerd interview in The Daily Mail.

Hulp uit Australië
Zo vertelt Nicole dat zij enorm geholpen werd door andere Australische collega's. Rond 1980 vormden Australische acteurs een groepje in Hollywood en hielpen zij elkaar met audities doen. Ze sliep zelfs regelmatig op de bank bij Hugh Jackman en Deborah-Lee Furness. Een hotel was veel te duur. Deborah-Lee is al jaren een goede vriendin van Nicole.

Nicole vertelt: "Een paar weken audities doen in Hollywood voor allerlei films en dan weer terug naar Australië en hopen dat je een rol hebt. En na een tijdje deed je dat weer een aantal weken. Het is dan fijn dat je minder kosten hebt, omdat je bij iemand op de bank slaapt."

Days of Thunder
Zo begon haar relatie met Tom Cruise door de film Days of Thunder met Tom die aanbelt bij de voordeur van Hugh en Deborah-Lee. Ook na haar scheiding van Tom Cruise vingen Hugh en Deborah-Lee haar op.

"Rond mijn scheiding waren Hugh en Deborah een belangrijk onderdeel van mijn helingsproces," zegt Nicole tegen Australian Women's Weekly."

Al jaren zie je Nicole Kidman op feestjes dan ook met dit echtpaar in de buurt. Met Hugh Jackman speelde zij ook in de film Australia. Australische immigranten helpen elkaar in elk geval verder in een wereld zo moeilijk als Hollywood. En dat is wel zo fijn!

Keith Urban vertelt op zijn beurt vaker dat hij die persoonlijke ontwikkeling niet had kunnen maken zonder Nicole. Zij helpen elkaar groeien. Nicole Kidman en Keith Urban hebben twee dochters samen. De foto van de huwelijksinzegening van Nicole en Keith vind jij op Instagram en hieronder



NieuwsFilm

meest populair