Denzel Washington en Dakota Fanning voor 'The Equalizer 3' was een spontaan idee

Denzel Washington en Dakota Fanning voor 'The Equalizer 3' was een spontaan idee

Regisseur Antoine Fuqua kwam er in een keer op.

Denzel Washington keert wederom terug voor een nieuw Equalizer avontuur. Voor het derde deel zal de geliefde acteur vergezeld worden door Dakota Fanning. Regisseur Antoine Fuqua is in zijn nopjes dat de twee weer gaan samenwerken.

De twee acteurs waren namelijk al samen te zien in de sterk onthaalde actiefilm Man on Fire. Nu, maar liefst bijna 20 jaar later, zullen ze weer naast elkaar schitteren in The Equalizer 3. Fuqua wilde dan ook graag een Man on Fire-reünie voor dit derde deel.

Reactie
Fuqua liet zich er tijdens een podcast over uit: "Ik was met Denzel aan de telefoon en we hadden het over de 'Equalizer 3'. Op een gegeven moment hadden we het ook over 'Man on Fire' en over Dakota. Ik vroeg hem toen: 'Wacht eens even, hoe oud is zij eigenlijk?'"

"We zochten namelijk nog een jonge actrice voor een belangrijke rol voor het derde deel en toen kwamen we erachter dat zij eigenlijk de perfecte leeftijd had en voldeed aan alle eisen. We vonden het allebei gaaf om haar erbij te hebben en dat is ons ook gelukt!"

Ontmoeting
Fuqua, eveneens bekend van Training Day, wilde de actrice van tevoren wel ontmoeten en was diep onder de indruk: "Ik wist meteen dat zij fantastisch zou zijn. Zodra ze de kamer binnenliep wist ik het al. Ik bedoel, iedereen weet dat ze een geweldige actrice is, maar als je haar ontmoet kom je erachter hoe ongelofelijk zij eigenlijk is. Het wordt iets heel moois!"

NieuwsFilm

meest populair