Ryan Gosling schreeuwt uit in hoge toon in 'Barbie' set video

Ryan Gosling schreeuwt uit in hoge toon in 'Barbie' set video

Margot Robbie's Barbie slaat een 'groper' en Ryan Gosling's Ken slaakt een hoge gil in een ongelooflijke nieuwe Barbie setvideo.

Margot Robbie's Barbie slaat een 'groper' en Ryan Gosling's Ken slaakt een hoge gil in een ongelooflijke nieuwe Barbie setvideo. Hoewel er geen officiële plotdetails beschikbaar zijn voor Barbie, gaat het gerucht dat de film meerdere versies van Ken en Barbie zal bevatten.

Nu is er een nieuwe Barbie set video online opgedoken via @filmgal op Twitter. Op de video is te zien hoe Robbie's Barbie een man slaat, wat een ongelooflijk hoge gil van Gosling's Ken tot gevolg heeft. Bekijk de setvideo hieronder:



Rolschaatsen
Afgaande op de felle neonkleurige outfits en rolschaatsen van Barbie en Ken, lijkt het erop dat deze video is opgenomen langs Venice Beach, waar de productie de afgelopen weken heeft plaatsgevonden. Een andere setvideo die recent is opgenomen, laat het eerste geluid horen van Robbie's Barbie-stem.



Met Academy Award-genomineerde filmmakers als Gerwig en Baumbach aan het roer, die voornamelijk hebben gewerkt aan arthouse films, mag het publiek niets minder verwachten dan een zeer inhoudelijke kijk op de iconische modepop.

NieuwsFilm

meest populair