Jason Momoa uit Aquaman gaat zich te buiten aan water

Aquaman neemt zijn kinderen mee naar een milieuconferentie van de UN in Portugal voor behoud van oceanen

Trots toont Jason Momoa foto's van hem en zijn kinderen op zijn Instagram-account. Ze waren aanwezig bij de conferentie over oceanen van de UN. Als Aquaman beschermt hij de oceanen. Het is alleen maar logisch dat hij het in het echt ook uitdraagt.

Goed voorbeeld doet goed volgen. Jason en zijn zoon zijn stijlvol gekleed in lila, terwijl zijn dochter een donkergroen pak draagt. Geïnteresseerd en trots luisteren zijn kinderen bij hun gezamenlijk uitstapje naar Portugal naar wat hij te zeggen heeft.

Geboren op Hawaï en opgegroeid met de oceaan schrijft Jason: "Met veel respect en bewondering voeg ik mij bij de UN familie en zal ik mij voortaan inzetten voor het beschermen en behouden van de oceanen met alle wezens hier op onze blauwe planeet."

"We moeten rechtzetten wat wij fout hebben gedaan voor onze kinderen en kleinkinderen. Laten wij onze verantwoordelijkheid nemen, zodat wij opnieuw in harmonie kunnen leven met de natuur."

Jason deelt zijn kinderen met zijn ex Lisa Bonet en sluit af met: "Ik hou van jullie, mijn kinderen. Dank je wel dat je naast mij stond."

De post van Jason Momoa op zijn Instagram-account vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair