Vervangen 'Toy Story' Buzz-acteur Tim Allen vindt 'Lightyear' niet geweldig

Vervangen 'Toy Story' Buzz-acteur Tim Allen vindt 'Lightyear' niet geweldig

Een mooie film maar er had meer ingezeten.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond waarom Tim Allen werd vervangen door Chris Evans voor Pixars Lightyear. Mocht je dat artikel gemist hebben, dat is hier terug te lezen. Nu laat echter ook Allen zich er voor de eerste keer over uit.

Allen was te horen als Buzz Lightyear in alle Toy Story-films, en de nodige fans dachten dan ook dat de acteur gewoon weer zou terugkeren voor de spin-off film Lightyear, maar dat mocht niet zo zijn. Allen zegt nu wat hij hiervan vindt.

Heel anders
Zo begint de acteur: "We hebben het er vele jaren geleden al over een spin-off gehad, maar hier kwam het uiteindelijk niet van. De film die jullie nu voorgeschoteld krijgen heeft echter niets te maken met de 'Toy Story'-films, aangezien 'Lightyear' door een ander en nieuw team werd gemaakt".

"In mijn ogen is er geen 'Toy Story'-Buzz zonder Woody. Ik weet dan ook niet echt wat de bedoeling van deze film is. Begrijp me niet verkeerd, het is een fantastisch verhaal, maar het is absoluut niet gelinkt aan 'Toy Story'."

Andere Buzz
Volgens Allen moeten we de twee Buzz niet met elkaar vergelijken, aangezien het verschillende personages zijn: "'Lighyear' heeft niks met Buzz uit 'Toy Story' te maken. Er is geen connectie tussen de films, al had ik dat wel graag gezien..."

Het klinkt toch wel een beetje alsof Allen teleurgesteld is, maar dat zijn meerdere fans ook. De regisseur van Lightyear, Angus MacLane, liet al eerder weten voor een iets serieuzere film te willen gaan en afstand te nemen van de grappige Buzz uit de Toy Story-franchise, iets wat hem niet door iedereen in dank wordt afgenomen.

NieuwsFilm

meest populair