Andrew Garfield ontzettend gespierd op nieuwe foto's: keert hij terug als Spider-Man?

Andrew Garfield ontzettend gespierd op nieuwe foto's: keert hij terug als Spider-Man?

De acteur was lekker aan het surfen.

Andrew Garfield geniet volop van zijn vrije tijd. Dat blijkt uit nieuwe foto's die van de acteur zijn verschenen, die zijn gemaakt toen hij aan het surfen was in het haast altijd zonnige Malibu.

Malibu staat bekend als hotspot voor celebrities. Woensdag was ook de 38-jarige Garfield daar neergestreken om lekker te surfen. Beelden van zijn avontuur in de zee bewijzen ook dat hij dat aardig kan.

Spieren showen
Wat ook opvalt is dat Garfield er behoorlijk gespierd uitziet. De paparazzo van dienst heeft namelijk vast weten te leggen hoe hij op een gegeven moment de bovenkant van zijn wetsuit naar beneden doet en zijn afgetrainde buik laat zien.

Er gaan geruchten rond dat Garfield mogelijk nogmaals terugkeert als de Marvel-held Spider-Man, na een eerder optreden in de vorig jaar verschenen blockbuster No Way Home. Dat zou hij dan moeten doen in de aankomende film Madame Web.

Pauze
Een rol in een nieuwe superheldenfilm zou weleens de reden kunnen zijn waarom Garfield er nog altijd zo afgetraind uitziet. Officieel heeft Garfield zijn acteercarrière immers op een laag pitje gezet.

Hij maakte eerder dit jaar immers bekend het na een aantal drukke jaren even wat rustiger aan te willen gaan doen. "Ik las een pauze in om weer op adem te komen en wil rustig de tijd nemen om uit te vogelen hoe ik mijn carrière verder in wil ga vullen", verklaarde hij toen.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair