De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 1 juli 2022 12:38 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Beauty (2022)
Regie: Andrew Dosunmu | Cast: Gracie Marie Bradley, Aleyse Shannon, Niecy Nash, e.a.
Beauty staat aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. Dat betekent ook dat iedereen om haar heen verwachtingen van haar heeft. Ze krijgt een platencontract aangeboden en staat dan helemaal op het punt om door te breken. Beauty komt echter steeds verder vast te zitten tussen haar dominante familie, beroepsmatige plichten en liefde voor haar vriendin.

Panama (2022)
Regie: Mark Neveldine | Cast: Cole Hauser, Mel Gibson, Kate Katzman, e.a.
Stark, een voormalig commandant, stuurt ex-marinier James Becker op een undercovermissie naar Panama. Daar moet hij een even belangrijke als gevaarlijke wapendeal zien te sluiten met een onbetrouwbare tegenpartij. Tijdens het proces valt Amerika Panama binnen. Te midden van een oorlog moet Becker afrekenen met huurmoordenaars én onderhandelen met de vijand.

Jersey Girl (2004)
Regie: Kevin Smith | Cast: Ben Affleck, Liv Tyler, Jennifer Lopez, e.a.
Ollie Trinke, een gelikte zakenman, is onlangs getrouwd met Gertrude, de liefde van zijn leven. Hun liefde wordt verzegeld met de komst van een kindje. Het perfecte leven van Trinke verandert echter volledig wanneer zijn vrouw komt te overlijden en hij later zijn baan verliest. In klap is hij een alleenstaande vader. De vraag is of het hem na al deze tragische gebeurtenissen lukt om zijn leven weer op de rit te krijgen.Lees ook:NieuwsFilm