3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a. | Te zien op: HBO Max
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.

The VVitch (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a. | Te zien op: Prime Video
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.

Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Te zien op: Netflix / HBO Max
Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair