Disney+ voegde deze 3 films nieuw toe afgelopen week

Het aanbod van Disney+ groeit gestaag.

Jim Pedd 2 juli 2022 13:03 in Featured
Een nieuwe zaterdag en dus een nieuwe blik op de films die Disney+ allemaal heeft toegevoegd. We zetten het complete nieuwe filmaanbod voor je op een rij.

Hieronder de drie titels die nieuw zijn, met Made in America als meest significante toevoeging.

Made in America (1993)
Regie: Richard Benjamin | Cast: Whoopi Goldberg, Ted Danson, Will Smith, Nia Long
De dochter van een werkende zwarte vrouw ontdekt dat ze het product is van kunstmatige inseminatie en dat haar natuurlijke vader een blanke autoverkoper is. Haar moeder is nog meer in de war door de ontdekking en wil niets met hem te maken hebben. Het meisje wil echter een vader en ook de vader staat niet afwijzend tegenover het idee een dochter te hebben.

Shark Attack Investigation: The Paige Winter Story (2021)
Cast: Keaver Brenai, Mike Heithaus, Laura Garcia Barcia, Paige Winter
Paige Winter was pas 17 jaar oud toen ze een been en een deel van haar hand verloor aan een haai. Experts onderzoeken de details van Paige's aanval om te bepalen wat voor soort haai verantwoordelijk is geweest en wat er eventueel kan worden gedaan om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

High Crimes (2002)
Regie: Carl Franklin | Cast: Ashley Judd, Morgan Freeman, James Caviezel, Adam Scott
Een succesvolle advocate krijgt op een dag te horen dat haar man een duister verleden heeft. Hij heeft als voormalig militair een gruwelijke oorlogsmisdaad op zijn geweten. Ze gaat hem verdedigen in een top-secret oorlogsgerecht, en krijgt hulp van een voormalig oorlogsadvocaat.

NieuwsFilm