Overspel? Verliet daarom de wereldberoemde Cameron Diaz jaren geleden Hollywood?

De echte redenen achter het vervroegd pensioen van een succesvolle actrice in de bloei van haar carrière - was het toch een relatiebreuk door overspel van Justin Timberlake?

Vera 2 juli 2022 13:36 in Celebrity
Een hele rits films, zoals de Charlie's Angels-films en Sex Tape, en toen was het stil ... Tot van de week bekend werd dat Cameron Diaz eindelijk weer een nieuwe filmrol op zich zal nemen. Acht jaar terug stopte zij na Annie met Jamie Foxx. Nu zal zij opnieuw naast hem te zien zijn in Back in Action op Netflix. Maar waarom beëindigde Cameron om te beginnen haar glansrijke carrière? Lag het toch aan de breuk met Justin Timberlake?

Cameron Diaz vertelde al eerder dat zij stopte, omdat zij te bekend werd. Er werd veel van haar gevraagd en dat samen met maandenlang non stop werken aan elk filmproject brak haar op. Heel begrijpelijk dat je dan met vervroegd pensioen gaat. Maar was dat alles?

Succesvolle carrière
Een pijnlijk deel van haar leven wordt ontbloot in een korte documentaire van Life stories by Goalcast. De tijdlijn die Goalcast geeft, is interessant en logisch. Zo leek Cameron Diaz jarenlang gelukkig te zijn met de zanger Justin Timberlake, maar bleek dat niet zo te zijn.

Ze waren beiden heel druk met hun succesvolle carrière en hadden weinig tijd voor elkaar. Terwijl Cameron Diaz zelf helemaal gelukkig was met haar jongere geliefde, bedroog Justin Timberlake haar in elk geval met Jessica Biel.

Ontrouw toegegeven
De plotselinge breuk tussen Cameron en Justin in het jaar 2007 werd breed uitgemeten door de pers. En opnieuw nadat Justin zijn memoires uitgaf en zijn ontrouw toegaf. Deze twee verschrikkelijk beroemde mensen zorgden voor blijvend geroddel in de roddelbladen.

De abrupt verbroken relatie was al moeilijk en pijnlijk voor Cameron. Maar de ophef in de media, de meningen van elk mens, en het aanhoudend geroddel in de roddelbladen was zout in de wond.

Echte powervrouw
Samen met het feit dat zij haar dierbare vader verloor in die tijd, terwijl zij altijd werkte, zorgde voor een andere mindset. Zij wilde voortaan wel een goede balans tussen werk en privé en besloot niet meer op een filmset te staan.

Ze richtte zich op haar familie, haar honden en het huis waar zij nooit verbleef door alle werk op de set. Ook investeerde Cameron in verschillende ondernemingen en legde zich toe op schrijven. En zoals het kan gaan, ontmoette zij toen wèl de man van haar leven, werd intens gelukkig en helemaal met een dochtertje erbij.

Sterker dan ooit
Het is fijn dat een vrolijke, lieve en goedlachse actrice als Cameron Diaz weer terug komt na weggeweest en sterker is dan ooit. Een echte powervrouw! Het filmpje van Life stories by Goalcast vind je op YouTube en hieronderNieuwsFilm