Marvel-actrice Gwyneth Paltrow ligt alweer flink onder vuur: "Je bent wereldvreemd!"

De Goop-eigenaresse zou haar dure sieradenlijn op een ongepast moment hebben gelanceerd, zo menen sommigen.

FilmTotaal 2 juli 2022 15:54 in Celebrity
Gwyneth Paltrow ligt weer eens onder vuur met haar lifestylemerk Goop. Dit keer zijn mensen boos omdat de actrice een sieradenlijn heeft gelanceerd waar een behoorlijk prijskaartje aanhangt.

Gwyneth Paltrow kan in de ogen van sommige mensen niets meer goed doen. De actrice slash onderneemster is negatieve reacties natuurlijk wel gewend, maar nu is zelfs de lancering van haar nieuwe sieradenlijn gepaard gegaan met een hoop kritiek.

Peperduur
Allereerst vinden mensen het niet kunnen dat Paltrow zoveel geld vraagt voor haar producten. Geïnteresseerden moeten ongeveer 500 dollar neertellen voor een enkele oorbel. De diamanten ketting heeft een prijskaartje van 8.000 dollar.

En gezien de torenhoge prijzen van vandaag de dag, is de lijn voor veel mensen gewoon onbetaalbaar, zo twitteren de boze mensen.

Verkeerde timing
Anderen hebben kritiek op het feit dat Paltrow wel haar nieuwe sieradenlijn promoot, maar zich als Hollywoodster nog niet heeft uitgesproken over de beslissing van het Amerikaans Hooggerechtshof omtrent Roe v. Wade, waardoor abortus voortaan niet meer legaal is in de gehele Verenigde Staten.

"Je bent de werkelijkheid echt totaal kwijt. Misschien moet je eens even stoppen met denken aan het verdienen van geld en je platform gebruiken om je steun uit te spreken voor andere vrouwen wiens menselijkheid wordt afgepakt?", sneert een woedend iemand bijvoorbeeld naar Paltrow.NieuwsFilm