Eerste beelden Namor, Ironheart en Attuma uit 'Black Panther: Wakanda Forever'

Binnenkort waarschijnlijk de trailer.

Bram de Groot 2 juli 2022 21:45 in Algemeen
Er waren lange tijd geruchten dat we in de tweede Black Panther-film het debuut van de onderwaterheld Namor te zien zouden krijgen. Nu is dat dan ook officieel bevestigd via nieuwe promo-art.

De promo-art voor Black Panther: Wanka Forever laat ons acteur Tenoch Huerta, bekend uit onder meer The Forever Purge en de James Bond-film Spectre, zien als Namor the Sub-Mariner. Dit is zeg maar de Aquaman van Marvel en er werd in het Marvel Cinematic Universe al eens gehint naar het personage.


Bekijk de promo-art van Namor op Twitter

Maar ook eerste beeld op Attuma
Daarnaast zien we ook eerste promo-art voor het personage Attuma, een tegenstander van het bovengenoemde personage. Waarschijnlijk zien we ze al snel in actie, aangezien eind deze maand de eerste trailer wordt verwacht tijdens San Diego Comic-Con 2022.


Bekijk de promo-art van Attuma op Twitter

Riri Williams als Ironheart
In Black Panther: Wanka Forever zien we opnieuw Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Letitia Wright, Angela Bassett en Martin Freeman. Een belangrijke nieuwkomer is actrice Riri Williams. Zij speelt Ironheart. Ook van haar de eerste promo-art!


Bekijk de promo-art van Ironheart op Twitter

De regie ligt opnieuw in handen van Ryan Coogler en vanaf 9 november moet de Marvel-film in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm