Marvel-serie neemt op wel heel brute wijze afscheid van personage

Ms. Marvel doet het gewoon.

Jim Pedd 3 juli 2022 22:30 in Algemeen
Let op: Lees dit alleen als je SPOILERS rond de serie Ms. Marvel niet erg vindt.

Ms. Marvel-ster Farhan Akhtar deelt zijn gedachten over de verrassende dood van zijn personage in de serie.

Aflevering vier van Ms. Marvel verscheen zeer recent op Disney+. Daarin zien we hoe Kamala en haar moeder Muneeba Khan naar Karachi in Pakistan reizen. Dat doen ze op verzoek van Kamala's grootmoeder, Sana. Terwijl ze door de stad dwalen, zoekend naar aanwijzingen rond haar verleden en de oorsprong van de kosmische armband, komt Kamala Kareem tegen. Hij is een burgerwacht die komt van de oeroude orde de Red Daggerd. Het oudste lid, Waleem, beschermt zowel Kareem als Kamala tegen de interdimensionale wezens die bekend staan als de ClanDestines, die de armband willen afpakken van Kamala. Daarbij komt Waleed om het leven, vermoord door Najma.

Ms. Marvel
Tijdens een interview met Screen Rant, deelde Akhtar zijn gedachten over de schokkende dood van Waleed in aflevering 4 van Ms. Marvel.

De acteur was niet heel duidelijk over of zijn personage nou echt dood is. Maar hij denkt dat Kamala en Kareem hem te snel achter hadden gelaten.

"Ja, ik denk het ook. Ik bedoel, die knul. Ik heb hem getraind en al die jaren getraind. Het minste dat hij had kunnen doen, was even mijn hartslag controleren! [lacht]"

"Hij zei: 'Laat hem! Hij is dood!' Wacht, het is gewoon een vleeswond."

NieuwsFilm