Deze gave scifi-film is alweer 25 jaar oud

Will Smith is het gezicht van deze franchise.

Bram de Groot 3 juli 2022 08:55 in Algemeen
De Amerikaanse sciencefictionfilm Men in Black verscheen alweer in 1997, en wel op 2 juli. Dit maakt de film van Columbia Pictures bijna op de kop af 25 jaar oud!

De scifi-film, gebaseerd op de stripserie 'The Men in Black' van Aircel Comics, werd geregisseerd door Barry Sonnenfeld (The Addams Family, Get Shorty) en de hoofdrollen werden vertolkt door Will Smith en Tommy Lee Jones. Andere rollen kwamen van Vincent D'Onofrio, Tony Shalhoub, Rip Torn, Siobhan Fallon en Linda Fiorentino.

De eerste film kreeg uiteindelijk drie vervolgen met Men in Black II (2002), Men in Black III (2012) en Men in Black: International (2019). In de vierde film was Smith niet meer te zien en misschien is dit ook wel de reden dat International geen succes werd.

Men in Black is 25 jaar
De Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

Op dit moment staat Men in Black op Netflix.NieuwsFilm