3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 3 juli 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Godzilla (2014)
Regie: Gareth Edwards | Cast: Aaron-Taylor Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, e.a.
Wetenschapper Joe Brody verloor zijn vrouw door een enorme ramp met een Japanse kerncentrale en is nog altijd op zoek naar antwoorden. De hel breekt los wanneer reusachtige monsters weten te ontsnappen uit die kerncentrale. Ondertussen probeert zijn zoon Ford zijn vrouw Elle te bereiken in San Francisco. Uiteindelijk duikt een bijzondere redder in nood op: Godzilla.

Bumblebee (2018)
Regie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.

Kate (2021)
Regie: Cedric Nicolas-Troyan | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman, e.a.
Kate, een meedogenloze huurmoordenaar, heeft de opdracht gekregen om een lid van de yakuza in Tokio te doden. Bij de klus raakt ze echter vergiftigd, waardoor ze nog maar één dag te leven heeft. Kate zint op wraak en gaat trekkend door de straten van Tokio op zoek naar de dader voordat het te laat is.Meer kijktips nodig?NieuwsFilm