De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 3 juli 2022 17:32 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Man from Toronto (2022)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a.
Teddy Jackson, een mislukte verkoper, heeft een huisje gehuurd voor een weekendje weg met zijn vriendin. Hij belandt echter op de verkeerde plek, waardoor hij wordt verward met 's werelds gevaarlijkste huurmoordenaar die bekend staat als 'De man uit Toronto'. Hierdoor worden ze gedwongen om samen te werken tijdens een levensgevaarlijke missie.

Love & Gelato (2022)
Regie: Brandon Camp | Cast: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Owen McDonnell, e.a.
De ambitieuze Lina vliegt in de zomervakantie alleen naar Rome om daar de laatste wens van haar overleden moeder te vervullen. Dat doet ze met enige tegenzin, omdat ze risico's liever vermijdt. In het zonnige Italië belandt ze in verschillende nieuwe ervaringen en ontdekt ze niet alleen romantiek en avontuur, maar ook een onverwachte passie voor gelato.

Way Down (2021)
Regie: Jaume Balagueró | Cast: Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Riley, e.a.
De jonge ingenieur Thom heeft zijn oog laten vallen op de ondoordringbaar geachte kluis van de bank van Spanje waar een legendarische schat wordt bewaard. Er zijn echter geen blauwdrukken van de 100-jaar oude bank en er is maar een heel kort moment waarop de roof kan plaatsvinden.Lees ook:NieuwsFilm