Foto: De schurk Quaritch van Stephen Lang wordt groter en blauwer in 'Avatar 2'

En hij is ook heel erg kwaad.

Bram de Groot 4 juli 2022 09:25 in Algemeen
De afgelopen dagen doken er al heel wat nieuwe foto's op uit Avatar: The Way of the Water, het vervolg op de kaskraker Avatar uit 2009. Nu weten we ook hoe de schurk Kolonel Miles Quaritch van Stephen Lang gaat terugkeren.

Empire Magazine heeft namelijk een artikel geplaatst waarin de acteur iets meer details prijsgeeft over zijn personage. "Hij is groter, hij is blauwer, hij is pissig," zei Lang tegenover het bekende filmmagazine.

"Maar er kan mogelijk wat meer nederigheid zijn. Als je twee Na'vi-pijlen in de borst pakt, zal dat een bepaald effect op je hebben," voegde de acteur toe die we nu dus als een Na'vi te zien krijgen.

Een dezelfde, maar ook andere Quaritch
"Hij was altijd een persoon dat zich in rechte lijnen en in rechte hoeken bewoog,"[/i] legde Lang uit. "Maar nu is hij zo lenig als het maar kan. Hij kan met dezelfde sluwheid en kracht bewegen als alle Na'vi.'

Dat Quaritch terug is betekent ook dat de RDA weer aanwezig is. De oorlog op Pandora is dus nog niet voorbij. Vanaf midden december zien we hoe dat gaat in de film van James Cameron.NieuwsFilm