3 spannende thrillers op Netflix om direct te kijken

Spanning en sensatie op streaming.

Bram de Groot 4 juli 2022 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie actiethrillers zijn echter bijzonder vermakelijk. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

American Assassin

Regie: Jeffrey Nachmanoff | Michael Cuesta | Hoofdrollen: Bruce Willis, Scott Adkins, Michael Keaton, Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Sanaa Lathan, David Suchet, Navid Negahban | Kijk nuAmerican Assassin is het verhaal van de legendarische CIA agent Mitch Rapp. Lang voordat hij op terroristen begon te jagen, was Rapp een ervaren sporter en begaafd academicus. Toen sloeg het noodlot toe en werd hij geworven door een elite-eenheid van de Amerikaanse geheime dienst. Nadat hij zijn training heeft afgerond, waarin hem de vaardigheden om zowel in het binnen- als buitenland gevaarlijke vijanden te doden zijn aangeleerd, is hij een man herboren met maar één doel voor ogen: wraak.

Triple Frontier

Regie: J.C. Chandor | Hoofdrollen: Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac, Mahershalalhashbaz Ali, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, Adria Arjona | Kijk nuHet verhaal van de film gaat over een beruchte grensregio tussen Paraguay, Argentinië en Brazilië, waar de rivieren Iguaza en Parana samenkomen. Het gebied staat erom bekend dat het wemelt van de georganiseerde misdaad en terroristische groeperingen.

The Accountant

Regie:
Gavin O'Connor | Hoofdrollen: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow, Jeffrey Tambor, Ron Yuan, Jean Smart | Kijk nuChristian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis.

NieuwsFilm