Nieuwe beelden: Thor gaat op de vuist met Gorr in 'Love and Thunder'-clip

Mocht je niet kunnen wachten, hier is alvast een klein voorproefje!

Wouter Drummen 4 juli 2022 10:09 in Video
Over enkele dagen verschijnt dan eindelijk Marvels nieuwste film, Thor: Love and Thunder. Hierin neemt Chris Hemsworth het als Thor op tegen Christian Bale's Gorr the God Butcher. In de onderstaande clip vechten de twee.

In de film wil Thor het rustiger aan doen en is hij op zoek naar innerlijke vrede, maar zijn pensionering wordt plotsklaps onderbroken door een galactische moordenaar: Gorr the God Butcher, die, zoals zijn naam het al aangeeft, uit is op de uitroeiing van alle goden. Thor wil hier echter een stokje voor steken.

Clip
Taika Waititi, de regisseur van de blockbuster, liet al eerder weten dat Gorr een van de krachtigste MCU schurken aller tijden is. Thor heeft dan ook zijn handen vol aan de villain, maar krijgt wel hulp van the Guardians of the Galaxy (Chris Pratt en co.) en zijn ex, Jane Foster/The Mighty Thor (Natalie Portman).

In de onderstaande clip staat hij er echter alleen voor, wat natuurlijk niet vreemd is. Er zullen namelijk de nodige scènes in de film zitten wanneer de superheld het tegen de schurk opneemt en dat zien we in de onderstaande clip ook.Eind deze week zal Thor: Love and Thunder in de bioscoop te zien zijn!

NieuwsFilm