3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 4 juli 2022 11:34 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Te zien op: Prime Video
Nyles, die een zorgeloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.

Nightmare Alley (2021)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Disney+
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun ultieme doel is het bestelen van een schimmige zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.

The King (2019)
Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Netflix
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.Lees ook:NieuwsFilm