Deze actiefilms zijn sterk bekeken op Netflix

Zowel Angelina Jolie als Conor McGregor geliefd op de streamer.

Bram de Groot 5 juli 2022 22:30 in Algemeen
De Netflix Top 10 wordt de afgelopen dagen aangevoerd door The Man from Toronto en ook de romantische film Love & Gelato doet het prima op de streamer. Nu zijn er twee compleet andere films de lijst binnengekomen.

De eerste is Lara Croft Tomb Raider 2: The Cradle of Life van de Nederlandse regisseur Jan de Bont. De vervolgfilm uit 2003 was gelijk de afronding voor de films waarin niemand minder dan Angelina Jolie de rol speelt van Lara Croft.

In The Cradle of Life moet Croft op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.


Ook nieuw is de docu Conor McGregor: Notorious en die vertelt uiteraard meer over de bekende MMA-vechter Conor McGregor. De docu komt uit 2017.

In Conor McGregor: Notorious krijgt je ongekende toegang tot het leven van McGregor via nooit eerder vertoonde momenten en explosieve gevechtsbeelden. De docu wordt omschreven als "de ultieme blik achter de schermen van een sporticoon en zijn spectaculaire opkomst."[/i]

Je bekijkt Conor McGregor: Notorious nu hier op Netflix en de Tomb Raider-film vind je hier.



NieuwsFilm