Goed nieuws: Villeneuve begint veel eerder dan verwacht met 'Dune 2'-opnames!

Goed nieuws: Villeneuve begint veel eerder dan verwacht met 'Dune 2'-opnames!

De film komt later uit dan gedacht, maar de regisseur wil gewoon meer tijd hebben.

Denis Villeneuve-fans, opgelet! Er is nu heel erg goed nieuws wat betreft Dune: Part Two. Nog niet zo heel lang geleden werd gemeld dat de blockbuster waarschijnlijk vertraging had opgelopen, maar dat klopt niet. Sterker nog, de opnames beginnen zelfs veel eerder dan verwacht!

Recentelijk kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal dat het Dune-vervolg later in de bioscoop zou uitkomen dan verwacht, waardoor de nodige filmfanaten dachten dat de sequel misschien in de problemen zou verkeren, maar dit klopt dus niet.

Deze maand
Over enkele dagen reist Villeneuve namelijk al naar het Italiaanse Altivole, waar de vooropnames plaats zullen vinden. Daarna, op 21 juli, gaat de regisseur met de volledige cast naar Boedapest, waar ze zullen beginnen met de hoofdopnames van de film.

Dit is dus zeer goed nieuws, aangezien het er nu dus enkel en alleen op lijkt dat het tweede Dune-avontuur werd uitgesteld om er langer aan te kunnen werken, in de hoop opnieuw met iets moois te kunnen komen. De lat ligt dan ook hoog.

Succes
Het eerste deel van Dune won eerder dit jaar namelijk maar liefst zes Oscars. Alle castleden uit het eerste deel, waaronder Timothée Chalamet en Zendaya, keren terug voor de afsluiter van het epische tweeluik. Dune: Part Two staat momenteel ingepland voor een release in november 2023.

NieuwsFilm

meest populair